Járatkövetés

Tisztelt Lakosok!

Az Önök kényelme érdekében Társaságunk létrehozta legújabb fejlesztését, melynek célja, hogy ügyfeleink otthonról, kényelmesen, interneten keresztül nyomon tudják követni a téli hóeltakarítási és síkosságmentesítési feladatokat ellátó járművek mozgását.

A rendszer azt mutatja meg, hogy a fenti feladatokat ellátó járművek mely utcákban jártak, járnak az adott napon. A járműkövetés real-time rendszerű, azaz a 4 db hótoló lappal és sószóró felépítménnyel felszerelt gépjárműmozgását folyamatosan nyomon lehet követni, az autó színével megegyező színes köröknek köszönhetően.

A járművek az elmúlt évek gyakorlata alapján szerződésben rögzített módon, előre tervezett útvonalakon fontossági sorrendben végzik a mentesítés. Az 1. fázisban a kiemelten fontos útvonalakon, 2. fázisban a fontos útszakaszokon és a 3. fázisban a kevésbé fontos területek munkálatait látjuk el. A tervezett útvonalak megtekintéséért kérjük, kattintson ide.

A minél szélesebb körű tájékoztatásuk érdekében a lenti térképen tekintheti meg a síkosság mentesítő gépjárművek aktuális pozícióját. A térkép nagyításához kérjük, kattintson az ikonra egy bizonyos autó követéséhéz az autó színével megegyező sor végén lévő “Követés” gombra.

 Google maps GpsSensor layer with D3 for live position update
A térkép betöltése folyamatban... Kérjük várjon!